Vasagatan 15-17

Norrmalm , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modernt vindskontor i vackra Kungsbropalatset

Ljust och fint vindskontor i vackra Kungsbropalatset endast ett padelslag från Centralstationen. Njut av svalkande kylinstallation under varma sommardagar och av ett värmande luciatåg i fastighetens ljusgård en kall decemberdag. Fastigheten är strategiskt belägen i centrumkärnan mitt på nya Vasagatan. Nya Vasagatan som fått en trivsam gatumiljö med ny belysning, bredare trottoarer, fler träd, fler sittplatser och nya cykelbanor.

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

NÄRSERVICE: Cityläge med gångavstånd till både Centralstation och Arlanda Express. Vasagatan har fått en trivsammare gatumiljö med ny belysning, bredare trottoarer, fler träd, fler sittplatser och nya cykelbanor. Projektet slutfördes under hösten 2022. Vill du läsa mer om projektet, klicka på länken: https://vaxer.stockholm.se/projekt/vasagatan-rustas-upp/ .

Kommunikationer

Bussar, tunnelbana och pendeltåg finns på gångavstånd från fastigheten.
Vasagatan 15-17

Om Olov Lindgren AB

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!

Olov Lindgren AB

Box 45079

104 30 STOCKHOLM

www.olovlindgren.se

Fler annonser från Olov Lindgren AB