Luntmakargatan 46, 4 tr

City/Norrmalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

435 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus lokal i vacker fastighet i City/Norrmalm.

Mycket funktionell lokal med centralt läge i en vacker fastighet ritad av Björn Hedvall.  Lokalen har stora ljusinsläpp i en härlig stadsatmosfär. Ljusinsläpp i tre väderstreck ger lokalen mycket dagsljus även under de mörka höst- och vintermånaderna.  Fastigheten har även en spännande mosaikbeklädnad högst upp vid hörnet av Luntmakargatan och Tegnérgatan vilket ger kvarteret en extra prägel.

Ytor

  • Total yta:

    435 m2

Utförande

Byggår:

1957

Våningsplan:

4

Planlösning:

Lokalen med sina 435 kvm i ett våningsplan är välplanerad med ljusa kontors- och mötesrum. Se planritningen under dokument.

Dokument

Omgivning

Närservice:

Mycket centralt läge nära tunnelbanestationerna Rådmansgatan och Hötorget. Mitt i ett område med stort utbud av service och restauranger för goda luncher eller varför inte ta ett lunchpass i den fina gymlokalen på gatuplanet.

Kommunikationer

Buss och tunnelbana inom gångavstånd.
Luntmakargatan 46, 4 tr

Om Olov Lindgren AB

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!

Olov Lindgren AB

Box 45079

104 30 STOCKHOLM

www.olovlindgren.se

Fler annonser från Olov Lindgren AB