Tegeluddsvägen 80

Gärdet/Värtahamnen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

418 m²

Hyra

Tillträde

2024-10-01

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till din nya arbetsplats på Gärdet!

Modern kontorslokal belägen på Gärdet som erbjuder både hälsa/välbefinnande och effektivt kontorsarbete. Här finns förutsättning till egen entré som skapar en fin flexibilitet för företaget och kunder. Kontorsytan om 418 kvadratmeter erbjuder en mångsidig layout med både öppna kontorslandskap, enskilda rum och mötesrum. Här finns utrymme för både samarbete och fokuserat arbete, vilket gör det till den perfekta platsen för dynamiska arbetsdagar och kreativa möten. Ljusa och inbjudande färgval skapar en harmonisk och trivsam arbetsmiljö. Belägen i ett trevligt gavelläge som förser ytorna med fint ljusinsläpp. Interiöra bilder är E-stylade (digitalt möblerade). Med Gärdet som närmsta granne har ni närhet till både natur och vatten. Detta skapar goda möjligheter för både företaget och privatpersonen att aktivera sig både före, under och efter arbetsdagen. Närhet till restauranger, butiker, Sats och ute gym samt goda kommunikationer där flertalet bussar stannar precis utanför fastigheten och närheten till tunnelbana Gärdet. Kontakta oss idag för att boka en visning och för vidare dialog!

Övrig information

Övrigt:

Väl belägen kontorsfastighet på Gärdet. Trevligt och grönskande torg utanför fastigheten med gemensamma sittbänkar i soligt läge.

Ytor

  • Total yta:

    418 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-10-01.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Nu genomför Stockholms stad ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer. Stadsdelen ska vara färdig under 2025.

Närservice:

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS som granne. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, ta en skön joggingrunda på lunchen, besöka utegymmet och Kampementsbadet som ligger knappt 200 meter bort.

Kommunikationer

Det är endast cirka 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.
Tegeluddsvägen 80

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum