Tegeluddsvägen 78

Gärdet/Värtahamnen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

304 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Fräsch lokal med egen entré

Välkommen till Tegeluddsvägen 78! Här kommer ni sitta på en trevlig adress med Gärdet runt hörnet. Fantastiska restauranger i området, sats, gärdesfältet och dess ute gym som härliga grannarna. Bara några meter bort finns även möjligheten att hyra konferensytor på Tegeluddsvägen 100. Trivsam miljö med grönskande torg precis framför fastigheten. Som hyresgäst i fastigheten finns cykelförråd och garage att tillgå. Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Väl belägen kontorsfastighet på Gärdet. Trevligt och grönskande torg utanför fastigheten med gemensamma sittbänkar i soligt läge.

Ytor

  • Total yta:

    304 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen erbjuder ljusinsläpp från två väderstreck och egen entré direkt från gatan. Lokalen går att hyra i befintligt skick alternativt anpassning utifrån önskemål.

Omgivning

Omgivning/natur:

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Nu genomför Stockholms stad ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer. Stadsdelen ska vara färdig under 2025.

Närservice:

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS som granne. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, ta en skön joggingrunda på lunchen, besöka utegymmet och Kampementsbadet som ligger knappt 200 meter bort.

Kommunikationer

Det är endast cirka 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.
Tegeluddsvägen 78

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum