Ödegärdsgatan 3

Viared , BORÅS
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Möjlighet att hyra kontorslokal med utmärkt läge i Viared.

Här finns ett kontor om ca 250 kvm i ett utmärkt läge i Viared. Kontoret ligger i markplan med entré direkt från parkeringsplatsen utanför. Lokalen har en rumsindelad planlösning med lite större kontorsrum, för ca 2-3 arbetsplatser i varje. Finns även mötesrum, pentry och toalett med dusch. Det finns möjlighet att hyra lageryta i fastigheten om ca 300 kvm samt uppställningsyta på inhägnad gård. På gården är det möjligt att ställa upp lagertält. Det är även möjligt att bygga till fastigheten med ytterligare lageryta om ca 600 kvm. Lokalen ligger i ett utmärkt läge i Viared, granne med Porsche och Riksväg 40. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    250 m2

Utförande

Våningsplan:

1 av 2

Omgivning

Omgivning/natur:

Viared med sitt läge mot RV 40 och närheten till Borås erbjuder företag ett unikt läge. I området finns stora lagerterminaler men även stort utbud av handel.

Närservice:

I området finner ni ett stort utbud av service.

Kommunikationer

Buss finns i området och stor närhet till Riksväg 40.
Ödegärdsgatan 3

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor