Stora Brogatan 11

Centrum , BORÅS
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

628 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Möjlighet att hyra stor kontorslokal i bästa läget centralt i Borås!

Här finns möjligheten att hyra kontor om ca 628 kvm, mitt i centrala Borås. Lokalen har i dagsläget en rumsindelad planlönsning. Här finns möjlighet att vara med och utforma lokalen efter egna önskemål och behov. Bilderna i annonsen är från annan lokal i fastigheten. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    628 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Borås är en mysig tätort 30 min österut från Göteborg och är starkt förknippat med textilindustrin. Kommunen är belägen i de södra delarna av landskapet Västergötland och gränsar i söder till Svenljunga, i väster till Bollebygd, i norr till Herrljunga samt i öster till Ulricehamn. Ån Viskan rinner i riktning från nordöst till sydväst. Borås har vuxit från stor småstad till liten storstad och det är populärt att studera här

Närservice:

Det finns mycket butiker, restauranger samt andra service- och tjänsteföretag runtomkring stadens torg

Kommunikationer

Från och till Göteborg går expressbussar, och det är enkelt att ta sig runt i staden med cykel
Stora Brogatan 11

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor