Voltavägen 13

BROMMA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

182 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i toppskick och vidsträckt utsikt!

Välrenoverat kontor med gavelläge högst upp i huset och med fantastiskt utsikt i flera väderstreck! Ljusa kontors- och mötesrum i varierande storlek som indelats med glasväggar och glasdörrar ut mot korridor. Väl utrustat pentry i modern stil som ligger med öppen planlösning mot matplatsen som enkelt rymmer tio pers. Wc samt dusch finns i lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    182 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

5 av 5

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Ulvsunda industriområde med närhet till Bällstaviken med dess trevliga båtklubb, promenadstråk längs vatten och Ulfsunda slott.

Närservice:

På gångavstånd finns bland annat restauranger, livsmedelsbutiker, apotek samt Bauhaus. Närhet till Bromma Blocks med ett brett serviceutbud och till Bromma flygplats. I grannfastigheten finns Mornington Hotel med restaurang, gym och konferansanläggning.

Kommunikationer

Bra tillgänglighet med bil, närhet till Huvustaleden och Ulvsundaleden. Bussar mot Solna C, Alvik, Sundbyberg, Brommaplan, Ekerö och Mörby trafikerar området. Tvärbana utanför fastigheten, närmsta station Johannesfred. Nära till Bromma flygplats.
Voltavägen 13

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder