Kavallerivägen 24

SUNDBYBERG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

215 - 330 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokaler nära tunnelbana och service

Välkommen till vår fastighet på Kavallerivägen 24 beläget i Rissne centrum, där vi stolt kan presentera flera olika planlösningar av kontorslokaler och med möjlighet att kunna skräddarsy planlösningen för just er verksamhet. Oavsett om du behöver en mindre och intim arbetsplats eller en större yta för att rymma din växande företagsverksamhet, har vi det du söker. Våra kontorslokaler varierar i storlek från 219 kvm till 330 kvm. Denna mångfald ger dig möjlighet att välja den perfekta storleken som passar dina specifika behov. I dagsläget har lokalerna en rumsindelad planlösning, perfekt för konferensmöjligheter och trevliga pausytor. Men kom ihåg, här kan du anpassa och skapa den arbetsmiljö som passar just din verksamhet. Vårt mål är att erbjuda dig flexibilitet och utrymme att blomstra. Alla våra lokaler har gott om ljusinsläpp från olika våningsplan i fastigheten. Detta skapar en ljus och inspirerande arbetsmiljö som kommer att öka produktiviteten och trivseln bland dina medarbetare. Här finns dessutom möjlighet att hyra parkeringsplatser och förråd i fastigheten, vilket ger dig bekvämlighet och tillgänglighet för både personal och kunder. Om de föreslagna storlekarna inte är exakt vad du letar efter, oroa dig inte. Vi är öppna för att hitta den perfekta lösningen för dig genom att kombinera och anpassa lokalerna enligt dina behov. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet. Bifogade planritningar är baserade på hur de ser ut idag.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 215 330

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

2 av 6

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Rissne är en stadsdel i Sundbyberg med många flerbostadshus byggda i gårdsmiljö och bilfria promenadstråk. Området byggdes under 1980-talet och är nu under förändring och upprustning. Det planeras att byggas ca 350 nya bostäder i centrum, vilket beräknas påbörjas inom ett par år. Ursviks motions- och friluftsområde finns på ca 10 minuters gångavstånd. Det är också nära till Lötsjön och Råstasjön.

Kommunikationer

Tunnelbanans blå linje station Rissne ligger tvärs över gatan, till city tar det ca 10 minuter. Flertalet bussar passerar Rissne Centrum, 155 Brommaplan - Akalla, 118 Hallonbergen - Spånga station och Vällingby, 504 Sundbybergs station - Rissne, 512 Solna C - Spånga Station och 157 Danderyds sjukhus - Lunda Industriområde. Tvärbanans Kistagren är under byggnation och passerar Rissne torg, vilket kommer bli en knutpunkt för området. Tvärbanan planeras att nå Rissne år 2023.
Kavallerivägen 24

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder