Dockplatsen 1

Dockan , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

930 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Havsnära läge

Vare sig du är en enskild entreprenör, ett växande företag eller en etablerad organisation, erbjuder våra lokaler och faciliteter den perfekta miljön för att driva din verksamhet framåt. Med närheten till både stadsliv och havet får du det bästa av båda världar. Gemensam entré för en dynamisk och samarbetsvänlig atmosfär. Mötesrum för både formella och informella samtal och presentationer. Lunchrestaurang i fastigheten för bekväm och god måltidsservice. Ta steget in i en arbetsmiljö som inspirerar och motiverar dig varje dag. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur vi kan ta din verksamhet till nya höjder vid Dockan!

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver. * Lunchrestaurang: Ja * Gemensamma mötesrum: Ja * Havsutsikt: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    930 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Torrdockan 6

Omgivning

Omgivning/natur:

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus finns på området.

Närservice:

Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Du har också när till service som livsmedelsaffär, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel och gym.

Kommunikationer

Nära till busshållplatser. Promenadavstånd till Malmö Centralstation. Parkeringsgarage med laddmöjligheter för elbilar finns i området.
Dockplatsen 1

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB