Dockgatan 1

Dockan , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

375 - 4 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med egen takterrass i Dockan

Vi tror på flexibilitet. Vår arbetsmiljö är skapad för att du ska kunna arbeta var som helst, när som helst. Oavsett om du föredrar att sitta vid ditt skrivbord, i loungen eller på takterrassen, kommer du alltid att känna dig inspirerad. Våra kontorsutrymmen är designade för att maximera naturligt ljus och skapa en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Flexibiliteten i lokalerna gör det möjligt för dig att anpassa kontoret efter ditt företags behov och tillväxt. För en paus med en extraordinär utsikt är takterrassen den perfekta platsen. Ta en kaffepaus och låt ditt sinne vila medan du blickar ut över den vackra hamnen. Bilderna är visionsbilder.

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver. * Arbetsplatser: 42-115 * Takterrass: Ja * Restaurang: Ja * Mötesrum: Ja.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 375 4 500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dockporten 1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i källarplan.

Närservice:

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel / paketservice, frisörer, apotek, kemtvätt et.c. finns inom Dockanområdet.

Skyltläge:

JA

Kommunikationer

Bussförbindelse inom gångavstånd på Stora Varvsgatan. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Malmö central når man inom 10 minuters promenad.
Dockgatan 1

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB