Magna Sunnerdahls Väg 3

Bro , Bro
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 315 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Verkstad och lager om ca. 1315 kvm i vackra Säbyholm!

Varmt välkomna till Magna Sunnerdahls Väg och underbara Säbyholm! Här möts du av en idyllisk plats med massvis med historia. I Säbyholm har det bott människor sedan 1300-talet och under större delen av 1900-talet med start från 1911 har gården använts som skola och lantbruksgymnasium. Nu har du möjligheten att etablera din verksamhet i dessa lokaler med flexibelt tillträde. Till denna lokalen finner du ca. 1315 kvm verkstad med fina lagermöjligheter, tvätthall, lyft samt kontorsdel. Lokalen har även; - 3 st portar - 4 st WC - 3 st duschar - Omklädningsrum - Bastu - Konferensrum Hör mer än gärna av dig vid frågor eller funderingar, alternativt om du skulle vilja komma på en personlig visning av objektet!

Ytor

  • Total yta:

    1315 m2

Bekvämligheter

Biltvätt
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Tvättservice
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Runt vackra Säbyholm finner vi massvis med vacker natur och historia. Här ligger en gammal anrik skola från början av 1900 som använts för lantbruk.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det gott om uppställningsytor som enkelt kan användas till parkering.

Kommunikationer

Ca. 250 meter från lokalen finner du buss 555 som går direkt mot Bro Station och därifrån finns anslutning till och från Stockholm City med pendeltåg.
Magna Sunnerdahls Väg 3

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA