Heljesvägen 1

Lindome , LINDOME
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

767 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lager med inhägnad gård i Lindome

Nära Lindome centrum kan vi nu erbjuda en fin kombinationslokal med tot 767 m2 lokalyta, fördelat på: Kontor ca 180 m2 Varmlager/Verkstad ca 165 m2 Kallager ca 373 m2 Entresollager ca 49 m2 Till lokalen finns en inhägnad och hårdgjord gård om ca 1000 m2 där det även finns möjlighet att hyra till ytterligare 1000 m2 gårdsyta. Lokalen har en välkomnande kontorsentré och en fin uteplats i västerläge för en god kaffe i solen. Kontoret innehåller 5 st separata kontorsrum och en trevligt och fullt utrustat pausrum. I kontoret finns även toalett med tillhörande omklädningsrum med dusch. Kontoret har även en entré mot lager samt en mot gården. Lagerytan består av en isolerad lager/verkstad om ca 165 m2 med ett tillhörande lagerentresol om ca 49 m2 som nås via en trappa inne lager/verkstadsytan. Via en internport nås lokalens kallager om ca 373 m2 som även är isolerat och med fördel kan värmas upp om så önskas. Kallagerytan nås via en markport ut till den stora inhägnade gården. Detta är en mycket trevlig lokal för er som söker en lokal som känns som ett eget hus och som samtidigt kräver en inhägnad gård.

Ytor

  • Total yta:

    767 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Nära till Lindome Centrum samt till pendeltåget.

Närservice:

All service finns i närbelägna Lindome Centrum

Kommunikationer

Busshållplats finns i lokalens närhet och på gångväg når man pendeltåget på Lindome station. E6 ligger nära med avfart Lindomemotet.
Heljesvägen 1

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor