Heljesvägen 12

Lindome , LINDOME
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 800 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Fin lagerlokal med tillhörande kontor och personalytor i Lindome.

I Lindome finns denna lagerlokal om ca 2 800 m2 lokalyta med tillhörande inhägnad gård med rundkörning. Till lokalen finns lastkajanslutning och hög strömstyrka. Lokalen är även utrustad med ett fint kontor med upp till 20 st arbetsplatser, här finns omklädningsrum för herr och dam samt ett mycket fint pentry med utgång till terrass i söder.

Ytor

  • Total yta:

    2800 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Lindome är en expanderande tätort i Mölndals kommun ca 15 km söder om Göteborg. Området är beläget vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan.

Närservice:

Nära till både Lindome C och Mölndal C.

Kommunikationer

Buss och pendeltåg.
Heljesvägen 12

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor