Fridhemsvägen 17

Fridhem , Jönköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 214 m²

Hyra

För hyresuppgifter, kontakta Anders Mårtensson.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

Butiks-, kontors-och lagerfastighet med utmärkt läge och fantastiskt skyltläge på handelsområdet Solåsen.

Butiks-, kontors-och lagerfastighet med utmärkt läge och fantastiskt skyltläge på handelsområdet Solåsen. Byggnaden är helt nyrenoverad med showroom/butik med lager och kontor. Den uthyrningsbara ytan uppgår till 2 241 kvm och är uppdelad i två plan där butik och kontor uppgår till ca 867 kvm och lager-och verkstadsytan uppgår till 1 374 kvm. Högsäkerhet i anslutande ytor med passersystem och motorlåsi samtliga dörrar. I fastigheten finns även ett brandlarmsystem och inbrottslarm. Taket på fastigheten är nytt med tilläggsisolering kompletterat med solceller. Belysningssystem med LED finns i hela byggnaden. Fastigheten har oljeavskiljare i tvätthallen. På fastigheten finns även 18 stparkeringsplatser.

Övrig information

Övrigt:

För mer information, kontakta Quadrent.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 600
Lager & logistik 838
Industri & verkstad 536
Kontor 240

Ytbeskrivning

Uppvärmningen är fördelad på vattenburen golvvärme i butiksdelen, radiatorer i kontor och personaldel och luftburen i lagerdelen med aerotemper. Kyla finns i kontor genom separat aggregat. Högsäkerhet i anslutande ytor med passersystem och motorlåsi samtliga dörrar. I fastigheten finns även ett brandlarmsystem och inbrottslarm. Taket på fastigheten är nytt med tilläggsisolering kompletterat med solceller. Belysningssystem med LED finns i hela byggnaden. Fastigheten har oljeavskiljare i tvätthallen. På fastigheten finns även 18 st parkeringsplatser.

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

För hyresuppgifter, kontakta Anders Mårtensson.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ämbaret 11

Byggår:

1975

Renoveringsår:

2021

Planlösning:

Byggnaden är uppdelad i butik och kontor med lager och verkstad. Butiksytan uppgår till 554 kvm plan 1 och 46 kvm plan 2, lagerytan uppgår till 641 kvm plan 1 och 197 plan 2, kontorsytan 240 kvm på plan 1 och verkstadsytan uppgår till 415 kvm plan 1 och 121 kvm plan 2.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Nårbar via markport.

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgiven av handel, industri, logistik.

Företag i närheten:

I den närmaste omgivningen finns företag som Konradssons Kakel, Elajo, Elektroteam Elteknik, Dekra, Carglass och Solåsens handelsområde. Samtidigt tar det endast 3 minuter in till Jönköpings centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten.

Närservice:

All tänkbar service finns i området.

Skyltläge:

Skyltläge ut mot rondellen i korsningen Herkulesvägen/Solåsen/Barnhemsgatan.

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns i området.
Fridhemsvägen 17

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent