Östra Storgatan 3

Öster , Jönköping
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

356 m²

Hyra

För mer information kontakta Anders Mårtensson.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modernt kontor med mycket bra läge i centrala Jönköping.

Mitt i centrala Jönköping finns det nu möjlighet att hyra ett mycket modernt och fint kontor. Lokalen har en yta som uppgår till 356 kvm. Den lediga ytan är placerad på våning 3 av 4 på Östra Storgatan 3. Kontoret är genomgående ljus med stora glaspartier mellan kontorslandskapets ytor. I lokalen mitt finns det en stor lounge som är sammankopplat med ett pentry. På fastigheten finns det ett begränsat antal parkeringsplatser och vid tillgänglighet finns möjligheten att hyra detta utav fastighetsägaren.

För mer information kontakta i första hand Anders Mårtensson

Ytor

  • Total yta:

    356 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
Reception
Serverrum
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

För mer information kontakta Anders Mårtensson.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Alhambra 5

Planlösning:

På Östra Storgatan 3 finns det möjlighet att hyra ett fint kontor placerad på våning 3 av 4. Lokalen är genomgående ljus och rummen delas upp utav glaspartier. Utrymmet användas idag för öppet kontorslandskap och vissa enskilda kontorsrum. I lokalens mitt finns det ett öppet pentry med loungeyta och matbord. I lokalen finns ett större konferensrum och två mindre rum som kan användas som konferens alternativt mindre kontorslandskap. Lokalens tillgänglighet är god med entré från innegården mot Norra Strandgatan och mot Östra Storgatan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgiven av centrumbebyggelse.

Företag i närheten:

I fastigheten finns restaurang Basilika, A&P Fastighetstransaktioner, Sigma, Wonderful times, m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering kan eventuellt hyras på innegård. Annars finns parkering i området.

Närservice:

All tänkbar service finns i området.

Skyltläge:

Skyltläge ut mot Östra storgatan

Kommunikationer

Kommunikation i form av buss finns i området.
Östra Storgatan 3

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent