Grepgatan 66

Mariastaden , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

350 - 800 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Nybyggda kontorslokaler i Mariastaden! Se 360-visning.

På Grepgatan 66 finns nu möjligheten att hyra helt nybyggda kontorslokaler i Mariastaden. Ytorna är idag öppna landskap men går att anpassa efter er verksamhets behov. Pentryt är inte byggt utan färdigställs i samband med hyresgäst och dess behov. 

Det finns möjlighet att hyra 350kvm och 450kvm alt båda för att få ytor om 800kvm. Kontoret ligger på plan 2 och är fullt handikappanpassad med hiss och HWC. Tillhörande hyresgästerna finns en gemensam balkong. 

På tomten och i området finns goda parkeringsmöjligheter för anställda och besökare. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 350 800

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

STC, Ica Supermarket, Heimstaden, Svenska Mäklarhuset, Nordic Wellness etc.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området samt på fastigheten.

Närservice:

I området finns ICA supermarket, Hemmakväll, STC, Nordic Wellness. En kort bilfärd bort når du Ica MAXI, Lidl med flera.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil och buss/tåg.
Grepgatan 66

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner