Garnisonsgatan 23

Berga , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

313 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och anpassningsbar kontorslokal på Berga.

På den pulserande Garnisonsgatan 23 i den eftertraktade stadsdelen Berga, erbjuder vi dig en fantastisk möjlighet att ta ditt företag till nästa nivå. Denna vackra 313 kvm stora kontorslokal på sjätte våningen är mer än bara en arbetsplats - det är en inbjudan till framgång och effektivitet.

Ljus och Flexibel:

De generösa kontorsytorna ger dig möjligheten att skapa den arbetsmiljö som passar din verksamhet bäst. Föreställ dig kreativa mötesrum, moderna arbetsstationer och utrymme för ditt team att trivas och prestera på toppnivå. Den stora ljusinsläppet skapar en inspirerande arbetsmiljö.

Pendlarvänligt:

Med bekvämt parkeringstillgång på fastigheten, närhet till motorleder och en busshållplats i närheten är Garnisonsgatan 23 idealiskt beläget för såväl pendlare som bilister. Slipp stressen med att hitta parkeringsplatser och kom till jobbet i tid, redo att ta itu med dagens utmaningar.

Nära Grönområden:

Om du behöver en paus från arbetsdagens stress kan du njuta av närheten till grönområden i området. Ta en avkopplande promenad eller varför inte ha ditt nästa möte utomhus i den vackra omgivningen.

Din framtid på jobbet börjar här! Ta chansen att hyra denna enastående kontorslokal och se din verksamhet blomstra. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev Garnisonsgatan 23 i Berga med egna ögon.

Kontakta oss för mer information och bokning av visning:

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    313 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Flexibel planlösning.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nära till grönområden.

Företag i närheten:

Circle K, Biltema, Byggmax, Orango, Elon, Cygate, Scandic Hotel, Mer Laddningsstation med flera

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns på fastigheten.

Närservice:

Närhet till Väla

Skyltläge:

God synlighet från motorväg.

Kommunikationer

Busshållplats inom gångavstånd
Garnisonsgatan 23

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner