Ekslingan 9

Väla , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 700 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Moderna kontorsytor på Ekslingan på Väla!

Nu erbjuds renoverade och fina kontorsytor om totalt 3700 kvm på Ekslingan. Kontoret är skapat med öppna landskap, enskilda kontorsrum, mötes - och konferensrum. Det finns även ett flertal lounge - och sällskapsytor. Köket med tillhörande uteplats binder samman kontoret och blir en mittpunkt för de anställda. 

I området finns goda parkeringsmöjligheter för anställda, kunder och besökare. Väla erbjuder även en bra service med flera butiker, affärer och restauranger i närheten. 

Kontoret är strategiskt placerat med bra närhet till E4:an och Helsingborg med omliggande orter. Det finns bra kollektiva avgångar till och från området vilket skapar bra kommunikation för anställda och kunder. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    3700 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC
RWC

Omgivning

Företag i närheten:

Tretorn, Scandinavisk Spismiljö, Samhall, Ljusexperten, Yoump, Väla Köpcentrum med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bra parkeringsmöjligheter i området och i anslutning till kontoret.

Närservice:

Väla Köpcentrum har ett stort utbud av service med flera affärer, butiker och restauranger.

Skyltläge:

Bra skyltläge.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bil och buss.
Ekslingan 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner