Södra depågatan 9

Östra Fyrislund , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

195 m²

Hyra

1 050 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Verksamhetslokaler i Uppsala - nära E4:an

Nyproducerade bostadsrättslokaler med bra logistiskt läge i Östra Fyrislund och med absolut närhet till E4:an. Lokalerna är i två plan med öppna ytor för t ex verkstad, kontor eller lager. Hela 5 meter i takhöjd på entréplan och stor vikport. Låg månadskostnad i moderna lokaler på ca 195 kvm fördelat på två plan.

Omgående tillträde är möjligt!

För mer info, läs på bostadsrättsföreningens hemsida: www.brffyrislund.com/

Planlösning

Moderna och yteffektiva lokaler om ca 195 kvm fördelat på 2 plan. Nedre plan, om ca 100 kvm, med stor vikport  (b 4,0 x h 4,5 m) och rejäl takhöjd på ca 5,0 meter, mycket väl lämpad för produktion, lager, verkstad , butik eller liknande. Övre plan, om ca 95 kvm, vilken nås via interntrappa eller via korridor på övre plan används lämpligen som kontor, personalutrymme eller liknande. Takhöjd på övre plan är ca 2,70 meter.  

Till varje lokal tillhör 2 p-platser i anslutning till respektive lokal. Staketomgärdad och hårdgjord gårdsplan med grindar som hålls låsta efter arbetstid.

Lokalerna hyrs ut med indraget v/a, el och fiber. Belysning på de båda våningsplanen, mekanisk till- och frånluftsventilation. Uppvärmning genom luft-/luftvärmepumpar,  en oljeavskiljare i varje lokal med gemensam tömning som ingår i avgiften till föreningen. 

Gemensam hiss på byggnadens ena gavel. Korridor i mitten av byggnaden på övre plan, vilket möjliggör access till lokalerna direkt från hissen via korridorerna. 

Det är även möjligt att hyra fler lokaler som slås samman till en större enhet, t ex i syfte att skapa en lokal där man kan köra rakt igenom lokalen. 

 

Lediga lokaler för  närvarande: 4,5,6,7,14

 

Omgivning

Fastigheten ligger i Östra Fyrislund, som är en del av stadsdelen Fyrislund; en stadsdel i östra Uppsala, till större delen bestående av fastigheter för  industri, kontor och service. Östra Fyrislund är den nyaste delen av företagsområdet och området expanderar mycket snabbt. Det ligger med ett mycket bra logistiskt läge 1 km från södra avfarten från E4 mot Uppsala. Fullservice i Boländernas köpcentrum ca 2 km från fastigheten. Avståndet till Uppsala Centrum är ca 5 km. 

Kommunikationer

Närservice

Övrigt

1050:-/år/kvm oinredd, väljer man inredd tillträde till lokalerna så tillkommer det på hyran enligt överenskommelse.

Ytor

  • Total yta:

    195 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1050

Södra depågatan 9

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv