Skeppsbron 2

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

217 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Inflyttning under 2025

I Malmö Börshus finns nu en eftertraktad möjlighet att förvärva moderna och rymliga kontorsytor 217 kvm. Här sitter ni i hjärtat av Malmö med centralstationen och skeppsbron som granne. Börshusets lokaler erbjuder flexibilitet och vi hjälper gärna till att anpassa ytan för ert verksamhetsbehov! Vid entréplan möts besökaren av en inbjudande lobby med reception. Här finns även en restaurang som bjuder in till trevliga luncher. För er som behöver yta till konferens, erbjuder Börshuset gott om bokningsbara rum med tillgång till full service under dagen. Bilderna är visionsbilder. Välkommen att boka visning!

Övrig information

Övrigt:

* Stationsnära läge: Ja * Restaurang: Ja * Parkering: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    217 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Börshuset

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns garage och utomhusparkering.

Närservice:

Stort utbud av lunchrestauranger finn i Malmö C och i anslutning till fastigheten. Malmös centrum nås inom några minuters promenad där all tänkbar service finns tillgänglig.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.
Skeppsbron 2

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB