Carlsgatan 6

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

258 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor eller butik nära Malmö C

Kontors- och affärslokal tillgänglig på en central plats nära Malmö C! Denna unika möjlighet erbjuder en perfekt yta för kontor, showroom eller butik på bottenvåningen, perfekt för att locka kunder och maximera synligheten. Här finns också en fantastisk takterrass där alla hyresgäster kan njuta av panoramautsikt över staden och avkoppling under soliga dagar. För pendlande eller personal som anländer med tåg finns det ingen bättre plats - fem minuter är allt som behövs från tågspåren till dörrarna till ditt nya kontor eller butiksutrymme. Bilderna är visionsbilder.

Övrig information

Övrigt:

Miljöcertifiering Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver. * Garage: Ja * Nära Malmö C: Ja * Gemensam takterrass: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    258 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Östersjön 1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ett mindre garage finns i källarplanet.

Närservice:

Centralstationen erbjuder ett stort utbud av lunchrestauranger, caféer och närlivs. I kvarteret finns även bageri, optiker och bankomat. Stadskärnan med stort utbud av all service när man på några minuters promenad.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen alldeles intill Centralstationen varifrån all pendeltrafik utgår. Det finns garage i fastigheten samt generöst med allmänna parkeringsplatser.
Carlsgatan 6

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB