Kvarngränd 4

Nacka
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

432 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Showroom med fantastik takhöjd

Fantastisk lokal för showroom/butik/publik verksamhet med en takhöjd på 3,6 meter och synliga installationer för att skapa en industriell känsla. Lokalen har ett enklare pentry samt tillhörande skafferi/förråd och diskrum. I anslutning till lokalen så finns en trevlig uteplats som kan nyttjas för servering. Lokalen är belägen i den gamla Havrekvarnen som som har blivit varsamt renoverad för att kunna bibehålla så mycket som möjligt av husets ursprung,

Ytor

  • Total yta:

    432 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kvarngränd 4

Byggår:

2022

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Kyld tilluft, mekanisk frånluft

Omgivning

Närservice:

Kvarnholmens centrum erbjuder all tänkbar service, såsom COOP, restaurang/café, gym, vårdcentral etc.

Kommunikationer

Bussar: Buss 402 från Slussen Pendeltåg: Pendlarbåt 80 från Nybrokajen eller Ropsten. Pendlarbåt 83 går från Strömkajen och ända till Vaxholm.
Kvarngränd 4

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB