Fabrikörvägen 16

Nacka
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

253 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Anrik fastighet med karaktär med fantastisk utsikt!

Belägen uppe på höjden på Fabrikörvägen med utsikt över vattnet och Djurgården hittar ni denna pärla. Fastigheten är ett fristående hus på 3 våningar med flertalet olika rum, kök, loungeyta, relaxavdelning, tvättstuga, balkong och uteplats. Området kring fastigheten är under ständig utveckling. Kajen är ett påkostat projekt som lockat till sig flera restauranger, food trucks och aktivitetsbolag. På grund av närheten till vattnet är det även företag som vill ha sina kontor här. Med båt tar det endast 20 minuter till Stockholms innerstad.

Ytor

  • Total yta:

    253 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fabrikörvägen 16

Teknisk information

Ventilation:

Självdrag

Omgivning

Närservice:

Det finns goda kommunikationer i form av bussar som tar er till Nacka forum och Slussen. SL har även en stark knutpunkt med båt som tar er antingen direkt in till Strömkajen eller vidare ut i Skärgården. Det finns även flera restauranger och barer att välja på samt aktiviteter som minigolf, padel, boule och gym.

Kommunikationer

Bussar: Nacka strand ca 3-4 minuter promenad Färja: Nacka strand ca 3-4 minuter promenad Trafikleder: 222
Fabrikörvägen 16

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB