Stora Hoparegränd 5

Gamla Stan , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

122 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med valv i Gamla stan

Trevlig lokal i två etage perfekt placerad i Gamla stan. Konferensrummet har ett vackert valv som skapar en genuin känsla av historiens vingslag.

Ytor

  • Total yta:

    122 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

NÄRSERVICE: Fastigheten är belägen i Gamla stan i Stockholm, endast några hundra meter från tunnelbana och buss. Fastigheten Castor 10 består av delar från olika tidsepoker. Västra delen av huset som ligger på Österlånggatan 27/Drakens Gränd är från medeltiden. Huskroppen på Drakens Gränd 6 är också från medeltiden, den fick sin omfattning under 1600-talet och byggdes om till magasin 1889. Fastigheten, som idag inrymmer kontor och bostäder, förvärvades av Olov Lindgren 2006.

Kommunikationer

Bussar och tunnelbana strax intill fastigheten.
Stora Hoparegränd 5

Om Olov Lindgren AB

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 115 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!

Olov Lindgren AB

Box 45079

104 30 STOCKHOLM

www.olovlindgren.se

Fler annonser från Olov Lindgren AB