Stationsgatan 14, 16, 18

Tannefors , LINKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 017 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Kontorslokal med stora lagerytor i Tannefors

Välkommen till Tannefors och Stationsgatan 18. Nu har du chans att hyra en mycket fin kontorslokal med tillhörande stora lagerytor. Kontorets utformning består av enskilda kontorsrum och öppna landskap. Det finns dessutom hiss och en inlastningsport med direktanslutning till lokalen. Kontakta oss gärna för mer information eller boka in en visning.

Övrig information

Övrigt:

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Ytor

  • Total yta:

    1017 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Tannefors i Linköping är strategiskt belägen nära flygplatsen. I området finner du också en av Linköpings största arbetsgivare SAAB. Här rör sig därför många människor dagligen och du har nära till all önskvärd service. I området återfinns en blandning av bostäder, skolor, butiker, restauranger och lättare industrier.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter för såväl anställda som butikens kunder.

Kommunikationer

Buss trafikerar området. Du når Linköpings resecentrum på 20 minuter med buss eller bil.
Stationsgatan 14, 16, 18

Om Corem

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella lokaler samlade i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtorter. Vi har ett brett kunderbjudande och fokus på långsiktigt hållbart ägande, förvaltning, förädling och stadsutveckling. Beståndet är väl samlat geografiskt, med lokalt baserad förvaltning i egen regi. För oss handlar det om närhet och engagemang, som med allt annat.

Fler annonser från Corem