Gamla Tanneforsvägen 17

Tannefors , LINKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 004 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik

Funktionell lagerlokal med port

Välkommen till Gamla Tanneforsvägen 17A. Här erbjuds en funktionell lagerlokal med port och högt i tak. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Övrig information

Övrigt:

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Ytor

  • Total yta:

    1004 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Tannefors i Linköping är strategiskt belägen nära flygplatsen. I området finner du också en av Linköpings största arbetsgivare SAAB. Här rör sig därför många människor dagligen och du har nära till all önskvärd service. I området återfinns en blandning av bostäder, skolor, butiker, restauranger och lättare industrier.

Gamla Tanneforsvägen 17

Om Corem

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella lokaler samlade i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtorter. Vi har ett brett kunderbjudande och fokus på långsiktigt hållbart ägande, förvaltning, förädling och stadsutveckling. Beståndet är väl samlat geografiskt, med lokalt baserad förvaltning i egen regi. För oss handlar det om närhet och engagemang, som med allt annat.

Fler annonser från Corem