Sollentunavägen 128

Sollentuna centrum / Edsviken , Sollentuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

570 m²

Pris

9 500 000

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vakant kontorsfastighet nära Sollentuna centrum

Flexibel kontorsfastighet med promenadavstånd till Sollentuna centrum. Byggnaden utgörs av ca 570 kvm fördelat på kontor, lager och personalutrymmen. Ljusa ytor och många fönster skapar en trevlig arbetsmiljö. Plats för ca 16-20 kontorsplatser utöver lagardelen. Byggnaden går att dela upp för flera hyresgäster. Bolagsöverlåtelse.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten disponeras enligt följande;

Byggnaden är planerad i tre våningsplan. På markplan kommer du som besökande först in i receptionsdelen där du blir mottagen. I anslutning till entrén finns wc samt trappan upp till övre plan samt ner till källardelen. Vidare in på detta våningsplan finner du flertalet kontorsrum och mötesrum, personalkök samt ytor för kontorsförvaring. Till vänster om personentrén finns lastintag till en del som lämpar sig utmärkt som showroom eller lager. På husets baksida mot trädgården finns en altan.
Övre plan utgörs av flertalet kontors och mötesrum samt 2 wc. I anslutning till ett av de större finns en mindre balkong som vetter mot husets baksida. 
Källarplanet kan enkelt nyttjas som en egen lokal och kan delas av från övriga huset. Ytorna är består av fyra rum med öppna ytor med källarfönster och som snarare lämpar sig som lager, personalutrymmen eller enklare verkstad. Här finns wc, 2 duschar samt bastu och även ett pentry. Lokalen har en egen entréingång från utsidan. 

Omgivning/Natur

Längs Sollentunavägen, en viktig genomfartsled, hittar man ett utbud av butiker, hotell, restauranger och företag.

Sollentuna kommun, i nordöstra Stockholms län, utmärker sig med modern infrastruktur och Sollentuna centrum som navet för shopping, mat och kultur. Stora arbetsgivare inom teknik, hälsa och handel ger området en dynamisk arbetsmarknad.

Med en befolkning på cirka 77 000 personer och en stadig befolkningstillväxttakt är Sollentuna en växande kommun. 

Kommunikationer

Att ligga vid Sollentunavägen innebär att man har tillgång till bra kommunikationer. Flera busslinjer passerar längs med gatan men om man promenerar bort till Sollentuna C (5-10 min promenad) där man har ett stort utbud av bussar som tar dig till större delen av Stockholm norrort. Där finns även pendeltågsstationen Sollentuna vilket tar dig in till city på bara 16 min.

Med bil är du snabbt ute på E4/E20 vilket tar dig in till city eller vidare upp mot Arlanda och Uppsala.   

Övrigt

DETALJPLAN:

Nuvarande detaljplan är från 1982 och anger att fastighetens ändamål handel samt i vissa fall bostäder (Hb). Vidare berättar planen att högsta byggnadshöjd två våningar (II), förbud mot vindsinredning (n) samt utformning med hänsyn till trafikbuller (a).

Området runt Sollentuna centrum har exploaterats mycket under de senaste åren. I kommunens översiktsplan med sikte på 2040 går det att läsa mer om planerna för området Tureberg.

www.sollentuna.se

 

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. Buden ska anges med hänsyn tagen till eventuell latent skatteskuld.

Försäljningen kommer att genomföras som en bolagsaffär i vilket aktierna i de bolag som äger fastigheten överlåtes. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt/aktieöverlåtelseavtal. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten och bolaget överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten och bolaget.

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

Visning fram till:
Indikativt bud senast:
Loi samt due dilligence start senast:
Överlåtelseavtal tecknas senast:
Tillträde senast:

Övrig information

Servitut:

Officialservitut utfart

Planbestämmelser:

stadsplan: Omr.vid kungsvägen,hersby (1983-08-01)

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kontor 570
Tomtarea 813

Ekonomi

Driftskostnad:

107 500 /år

Pris:

9 500 000

Prisinformation:

Bolagsöverlåtelse

Typkod:

325 - Hyreshusenhet, lokaler

Teknisk information

Byggår: 1985

TV: Fiber finns indraget

Grund: Betongplatta

Stomme: Betong

Bjälklag: Trä/betong

Fasad: Tegel

Utv.plåtarbeten: Lackerad plåt

Fönstertyp: 2-glas och 3-glas

Ventilation: Självdrag / Mekanisk (endast frånluft)

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Bergvärme

Larm: Larm finns.

Sollentunavägen 128

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv