Modemgatan 6

Vellinge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

635 m²

Pris

13 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverad kontorsbyggnad med showroom

Moder kontorsbyggnad med stort showroom på lättillgänglig läge i södra Vellinge. Totalrenoverat år 2021-22.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten ligger bra i Vellinge vid södra avfarten från E6/E22 mellan Malmö och Trelleborg.

På tomten står en modern byggnad från år 2005 som år 2021-22 totalrenoverades invändigt. Kontoret på bottenvåningen fick nytt kök och WC samt nya golv. Det installerades hiss till ovanvåningen och här samt i en del av hallen byggdes fler kontorsrum. Resten av lagerhallen byggdes om till showroom.

I dagsläget finns det i den ursprunglig kontorsdelen på ca 175 kvm entré med helkaklat WC, två större och två mindre kontorsrum samt ett konferensrum runt en ljus lobby. I bortre delen finns köksdel och matplats med utgång till gården. På golvet ligger nylagt trägolv. Sidan om, i den ursprungliga hallen, finns ytterligare ca 50 kvm kontor fördelat på ett större och ett mindre rum med totalt tre arbetsplatser. En hiss leder upp till andra våningen på ca 175 kvm som inreddes till kontor 2021-22. Här det finns ytterligare 7 kontorsrum, konferensrum runt en mötesplats med köksdel. Här ligger heltäckningsmatta på golvet. Även här finns ett helkaklat WC.

Även lagerhallen byggdes om år 2021-22 och är nu på ca 235 kvm med ca 6 meter till taket. Här är nu showroom med en husliknande konstruktion i mitten som ger mycket utställningsytor. Denna kan monteras ner om en mer öppen planlösning önskas. I anslutning till hallen finns ett ursprungligt omklädningsrum med helkakat WC och dusch. Det finns även en utgång till en sluss vid lastbryggan som har en port på ca 3,5 x 3,5 m.

På baksidan av byggnaden har det funnits bygglov att uppföra ytterligare en byggnad på ca 270 kvm med 6 m till balk i anslutning till den befintliga byggnaden. Detta har dock gått ut men medges av detaljplanen.

På tomten, framför byggnaden, finns 8 parkeringsplatser varav 2 med laddstolpar. De övriga är förberedda för laddstolpar. Precis utanför tomten finns en allmän parkeringsplats.

.

.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett område för lättare industri och kontor. Området ger ett modernt intryck med byggnader i huvudsak uppförda under 2000-talet med mycket grönytor och träd i mellan.

Kommunikationer

Det är lätt att nå fastigheten med bil och lastbil. Påfarten till motorvägen E6/E22 mellan Malmö och Trelleborg i södra Vellinge ligger mindre än en km bort.

Närservice

Till centrala Vellinge med brett utbud av affärer, lunchrestauranger, banker mm är det drygt en km.

Övrig information

Servitut:

Officialservitut väg

Planbestämmelser:

detaljplan: Företagspark sydväst (1991-06-26)

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Varmlager 235
Kontor 400
Tomtarea 2 022

Ekonomi

Driftskostnad:

114 000 kr/år

Pris:

13 000 000 kr

Prisinformation:

i underliggande fastighetsvärde

Typkod:

432 - Industrienhet, lager

Teknisk information

Byggår: 2005

Renoveringsår: 2021-22

TV: Bredband

Grund: Betongplatta

Stomme: Betong

Fasad: Betong

Ventilation: Mekanisk m. värmeåtervinning

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Gas

Larm: Ja

Modemgatan 6

Om Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen

Tessins väg 2

217 58 Malmö

bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen