Bjuvsleden 218-222

Helsingborg , Mörarp
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

664 m²

Pris

9 650 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad

Välskött hyresfastighet belägen i det pittoreska Mörarp strax utanför Helsingborg bestående av fyra parhus och ett hyreshus med totalt 8 lägenheter...

Välskött hyresfastighet belägen i det pittoreska Mörarp strax utanför Helsingborg bestående av fyra parhus och ett hyreshus med totalt 8 lägenheter. Fullt uthyrd. Stor tomt med möjlighet att bygga mer.

Fastighetsbeskrivning

 

Fastigheten består av tomtyta om 14 692 kvm som är lummigt uppväxt och bebyggt med fyra parhus och ett hyreshus med totalt åtta lägenheter. Totalt 664 kvm. Hyresfastigheten byggdes 1952 och 1958 byggdes parhusen. En garagelänga med 8 garage och förråd finns också. 

Parhusen, byggda 1958, innehåller två lägenheter om ca 85 kvm vardera och de andra två är på ca 77 kvm. Utöver detta har varje hus ett extra rum i källaren för ytterligare utrymme eller lagring. Varje parhus har dessutom sin egen uteplats,  

Hyreshuset innehåller två fyrarumslägenheter med två stycken tre rums lägenheter om ca 78 kvm samt två stycken fyra rumslägenheter på ca 92 kvm. Källare under huset inrymmer förråd, pannrum och tvättstuga.

Men fastighetens fördelar går utöver de befintliga byggnaderna. Den stora tomten erbjuder möjligheter till ytterligare byggnation och är en attraktiv möjlighet för både nuvarande och framtida avkastning.

 

 

Omgivning

I utkanten av Mörarp som är en gammal kyrkby ca 1,5 mil från Helsingborg har ett naturskönt läge och bra kommunikationer. 

Kommunikationer

Tågstation i Mörarp med ca 11 minuters resa till Helsingborg och bra förbindelsevägar till både E6 och E4, Samt regionbussar.  

Närservice

I Mörarp finns en livsmedelsbutik, två pizzerior samt för- och grundskola.

Övrigt

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Försäljningen kommer att genomföras som en bolagsaffär i vilket aktierna i de bolag som äger fastigheten överlåtes. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. Buden ska anges med hänsyn tagen till eventuell latent skatteskuld.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt/aktieöverlåtelseavtal. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten och bolaget överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten och bolaget.

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

 

Övrig information

Servitut:

Avtalsservitut,Officialservitut trädsäkring,Officialservitut väg,Avtalsservitut starkströmsledning mm,Officialservitut spillvatten

Gemensamhets-anläggningar:

Gemensamhetsanläggning HELSINGBORG TOLLARP GA:1

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 664
Tomtarea 14 692

Ekonomi

Driftskostnad:

298 300 kr/år

Pris:

9 650 000 kr

Prisinformation:

Åsatt fastighetsvärde

Hyresintäkter:

834 648 kr/år

Typkod:

320 - Hyreshusenhet, bostäder

Teknisk information

Byggår: 1955, 1958

Grund: Källare

Stomme: Lättbetong

Fasad: Tegel

Utv.plåtarbeten: Målat

Ventilation: Självdrag

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Luft/vatten värmepump, Jordvärmeslingor

Bjuvsleden 218-222

Om Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen

Tessins väg 2

217 58 Malmö

bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen