25002528

Ospecifierad ort
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

25 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Bygg och entreprenad

Beskrivning

  • Bygg och entreprenad

Plåtslageri och ventilationsfirman är den ledande experten inom energi och ventilationstjänster och takbeklädnad för både företag och privatpersoner.

Bolaget förstår att en effektiv och pålitlig ventilationsanläggning är avgörande för att skapa en hälsosam energieffektiv och bekväm inomhusmiljö. Erfaren personal som är specialiserad på att leverera skräddarsydda lösningar bland annat inom ventilation som passar varje kunds unika behov och krav.

Företagets tjänster inkluderar installation av nya ventilationsanläggningar, energioptimeringar för att maximera effektiviteten och minska energiförbrukningen, injustering av obligatorisk ventilationskontroll (OVK) för att säkerställa att anläggningen uppfyller gällande regelverk, service och underhåll för att säkerställa långvarig prestanda samt ombyggnad av befintliga ventilationssystem för att förbättra funktion och effektivitet.

Bolaget har bl.a. stora industriföretag och kommun som kunder

Bolaget strävar alltid efter att leverera högkvalitativa och kostnadseffektiva ventilationslösningar som skapar sunda och bekväma inomhusmiljöer och takplåtsbeklädnad av hög kvalitet med egen produktion i egen verkstad.
Med expertis och engagemang för kundservice kan man lita på att bolaget varje gång kommer att leverera pålitliga och professionella tjänster.

Övrig information

Övrigt:

Lönsamt bolag i framtidsbransch i expansiva Norrland.

Ekonomi

Omsättning:

25 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Plåtslageri och ventilation

Bransch:

Bygg och entreprenad


Om Exitpartner AB

Mer än en företagsförmedling Vi fungerar som rådgivare i allt som rör ägarfrågor i ett företag. Våra mäklare har lång erfarenhet av företagsledning och kan snabbt sätta sig in i din frågeställning och ge dig råd. Du får hjälp med analys och värdering och vi hjälper dig till rätt skatteupplägg. Från att börja fundera på att sälja eller köpa företag till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen.

Exitpartner AB

www.exitpartner.se

Fler annonser från Exitpartner AB