Brigadgatan 19

Brigaden , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

2 500 000 kr

Begärt pris

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Tillfälle för er som vill byta till ett perfekt läge på Garnisonen i Linköping eller starta en ny verksamhet med många gäster och online/hemkörning.

Nu är Restaurang Napoli i Linköping till salu. Attraktiv och välbesökt restaurang i A-läge omgiven av företag. Vill ni ha en egen mindre restaurang med låga extra kostnader och återkommande lunchkunder - ca 50 st per lunch. Då är det här ett mycket bra tillfälle. Möjlighet till onlinebeställningar på kvällar och helger. Restaurang Napoli som ligger placerat i området Garnisonen strax intill Universitetssjukhuset, har drivits med glädje och ständigt återkommande kunder.

Övrig information

Övrigt:

Tillfälle för er som vill byta till ett perfekt läge, Garnisonen i Linköping, alternativt starta en ny verksamhet med många lunchgäster och möjlighet till onlinebeställningar på kvällar och helger.

Ekonomi

Antal anställda:

2

Prisinformation:

Högstbjudande

Omsättning:

2 500 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Utrustning som medföljer:

Komplett kök & restaurangmöbler

Verksamhet:

Här finns i denna företagspark bland annat Linköpings polishus, Domstolen, Cordinator Medical Service, forskningsinstitut, blomsterbutiker, redovisningsbyråer, IT-företag, Universitetssjukhuset och villaområden.  Fint placerade restaurangmöbler utomhus vid entrén till restaurangen. Inne i lokalen finns ett komplett kök samt bord och stolar. Här finns plats för ytterligare 50 gäster. Pizzaugn, pizzabord, pizzakyl, stekbord, frittös, kyl/frys, flertal kylar, degmaskin, salladsmaskin samt kaffebord och wc.

Omgivning

Omgivning/natur:

5 min promenad till Universitetssjukhuset.

Företag i närheten:

Linköpings polishus, Domstolen, Cordinator Medical Service, forskningsinstitut, blomsterbutiker, redovisningsbyråer, IT-företag, Universitetssjukhuset och villaområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering för ägaren av denna restaurang. Gott om p-platser vid större områden intill restaurangen samt gatan utanför lokalen.

Närservice:

Andra butiker, Företagspark bland annat Statliga myndigheter, Linköpings polishus, Domstolen, Cordinator Medical Service, forskningsinstitut, blomsterbutiker, redovisningsbyråer, IT-företag och Universitetssjukhuset.

Skyltläge:

Ja, bra. Skyltning kan sättas utanför restaurangen vid trottoaren samt fasaden. Rekommenderat reklamutskick till alla företag i området. Detta är den närmaste restaurangen i området.

Kommunikationer

Busslinjer; Busslinjer från Centralstationen, Linköping City till Garnisonsområdet/US.
Brigadgatan 19

Om Exitpartner AB

Mer än en företagsförmedling Vi fungerar som rådgivare i allt som rör ägarfrågor i ett företag. Våra mäklare har lång erfarenhet av företagsledning och kan snabbt sätta sig in i din frågeställning och ge dig råd. Du får hjälp med analys och värdering och vi hjälper dig till rätt skatteupplägg. Från att börja fundera på att sälja eller köpa företag till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen.

Exitpartner AB

www.exitpartner.se

Fler annonser från Exitpartner AB