2526

Ospecifierad ort
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

100 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Bygg och entreprenad

Beskrivning

  • Bygg och entreprenad

Bygg & entreprenadbolag Expansiva Norrland

I expansiva Norrland finns ett välrenommerat och väletablerat bygg- och entreprenadsföretag som har skapat sig en stark position på marknaden.
Bolaget är kända för vår hög kvalitet och dedikation till att leverera överlägsen service till sina kunder. Genom åren har de byggt upp en imponerande portfölj av framgångsrika projekt och nöjda kunder.

De specialiserar sig på att utföra totalentreprenader, takläggning, projektering samt bygg- och renoveringsarbeten av högsta standard. Oavsett om det handlar om komplexa industriella projekt eller småskaliga förbättringar, är företaget redo att ta sig an utmaningen och leverera bästa tänkbara resultat.

Med en imponerande kundlista inkluderar stora ramavtalskunder som vet att de kan lita på företaget som förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer med sina kunder och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Ekonomi

Prisinformation:

Mer information lämnas efter undertecknande av sekretessavtal digitalt, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig part Exitpartner. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköts enbart vi

Omsättning:

100 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Fastighetsservice & entreprenadbolag Expansiva Norrland

Bransch:

Bygg och entreprenad

Verksamhet:

Lönsamt och väletablerat bolag med hög kvalitet och service Utför Totalentreprenader, Takläggning, Projektering, Bygg & Renoveringar Stora ramavtals kunder


Om Exitpartner AB

Mer än en företagsförmedling Vi fungerar som rådgivare i allt som rör ägarfrågor i ett företag. Våra mäklare har lång erfarenhet av företagsledning och kan snabbt sätta sig in i din frågeställning och ge dig råd. Du får hjälp med analys och värdering och vi hjälper dig till rätt skatteupplägg. Från att börja fundera på att sälja eller köpa företag till en genomförd affär är det många steg. Våra mäklare hjälper dig genom hela processen.

Exitpartner AB

www.exitpartner.se

Fler annonser från Exitpartner AB