Rosenvångsgatan 21

Rosenvång , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

339 m²

Pris

14 500 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad

Välskött hyresfastighet på Rosenvång om ca. 350 kvm i två plan. Fastigheten innehåller tre lägenheter och skicket på lägenheterna är väldigt gott.

Hyresfastighet (320) på Rosenvång om ca 350 kvm i två plan samt råvind och källare. Fastigheten innehåller tre lägenheter som fördelar sig på 3:a på 73 kvm, 5:a på 121 kvm samt en 6:a på 131 kvm. Skicket på lägenheterna är väldigt gott och har en standard som ett nybygge. Det gjordes en totalrenovering av lägenheterna 2017/8 samt stambyte och ny eldragning/elcentraler. Då fick fastigheten även ny fjärrvärmeväxlare samt fönsterbyte. Det finns också en stor råvind som har förutsättningar att byggas om då delar av vinden varit bostad tidigare. Friköpt hörntomt om 792 kvm med goda parkeringsmöjigheter. Hyresintäkter för 2024 uppgår till 677.472 kr/år.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Försäljningen kommer att genomföras som en fastighetsaffär. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten och bolaget överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. 

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

 

Övrig information

Planbestämmelser:

detaljplan: Kajmanen 1 (2012-10-12) tomtindelning: Kajmanen (1924-05-20)

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 339

Ekonomi

Driftskostnad:

112 317 kr/år

Pris:

14 500 000 kr

Prisinformation:

Utgångspris

Hyresintäkter:

677 472 kr/år

Typkod:

320 - Hyreshusenhet, bostäder

Teknisk information

Byggår: 1933

Grund: Källare

Stomme: Betong, trä

Bjälklag: Betong, trä

Fasad: Tegel

Utv.plåtarbeten: Plåtisol

Fönstertyp: 3-glas

Ventilation: Frånluft och självdrag

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Fjärrvärme

Rosenvångsgatan 21

Om Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen

Tessins väg 2

217 58 Malmö

bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen