Ringvägen 4

Östersund , ÖSTERSUND
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

201 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus kontorslokal på Söder med utsikt mot sjön och fjällen!

Högst upp i fastigheten finner du denna fräscha kontorslokal med kanonläge på Söder, stadsdelen som expanderar och ligger en kort promenad från stadskärnan. Lokalen erbjuder både öppna flexytor för kreativt samarbete och rumsindelade kontor för möten och koncentration. Konferensrummet har en hänförande utsikt mot Storsjön och Oviksfjällen. Här har du alla förutsättningar för ett framgångsrikt företagande. Det finns gott om parkeringsplatser utanför fastigheten. Kontakta oss för att boka en visning. Vi ser fram emot att välkomna dig till din nya inspirerande kontorsmiljö!

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1969. Fastigheten inrymmer kontorslokaler. Parkering finns i anslutning till fastigheten, uthyrning via Aimopark. Miljöcertifiering: BREEAM In-Use Very Good.

Ytor

  • Total yta:

    201 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Här växer en helt ny het stadsdel fram där kvarteret Söderbo med nyproducerade lägenheter ger liv och rörelse i området, tillsammans med spännande företag som förvaltar den industriella tonen i byggnadernas design med coola och moderna kontor. Närheten till Östersunds Centralstation, Österängsparken, Minnesgärdets badplats, Stora kyrkan, butiker, restauranger och gym samtidigt som Östersunds stadskärna endast är en 10-minuterspromenad bort gör Söder till en given mötesplats för stadens invånare.

Närservice:

I Östersund finns det både kommunal och privat barnomsorg och grundskola. Gymnasieskola och Mittuniversitetet ligger centralt med gångavstånd från stadskärnan. Hälsocentraler, tandläkare, sjukgymnaster m.m. finns både i stadskärnan och på Frösön. Östersunds sjukhus ligger 5-10 minuters promenad från stadskärnan.

Kommunikationer

I Östersund går det snabbt och smidigt att ta sig in till stadskärnan och mellan stadens olika delar. Det finns bra bussförbindelser, expresscykelvägar och säkra gångvägar. För att få en känsla för avstånden kan man säga att det tar 5-10 minuter att promenera från Karlslund till stadskärnan, 15-20 minuter från Frösön och 20-30 minuter från Söder.
Ringvägen 4

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Hamngatan 14

831 34 Östersund

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB