Rådhusgatan 56

Centrum , ÖSTERSUND
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 600 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Stor kontorslokal på 3 våningsplan i centrum

Med imponerande 1600 kvadratmeter fördelat på tre våningsplan, har du gott om plats för att skapa den arbetsmiljö som passar just din verksamhet. Skapa separata arbetsområden, mötesrum, avdelningar, eller varför inte ett kreativt loungeområde? Här är det bara fantasin som sätter gränserna. De stora takfönstren som släpper in rikligt med naturligt ljus skapar en behaglig arbetsmiljö och ger en känsla av öppenhet och rymd. Detta är en plats där kreativitet och produktivitet kan blomstra. Gör detta till ert företagshem och skapa en arbetsplats som passar er! Kontakta oss för att boka en visning.

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1993. Fastigheten innehåller lokaler för kontor och lager. Miljöcertifiering: BREEAM In-Use Very Good.

Ytor

  • Total yta:

    1600 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I Östersunds stadskärna finns ett brett utbud av småbutiker och större kedjor såväl som moderna kontor, restauranger, barer, caféer, hotell och service. Stortorget och Badhusparken är naturliga mötesplatser där det anordnas aktiviteter för alla åldrar året runt.

Närservice:

I Östersund finns det både kommunal och privat barnomsorg och grundskola. Gymnasieskola och Mittuniversitetet ligger centralt med gångavstånd från stadskärnan. Hälsocentraler, tandläkare, sjukgymnaster m.m. finns både i stadskärnan och på Frösön. Östersunds sjukhus ligger 5-10 minuters promenad från stadskärnan.

Kommunikationer

I Östersund går det snabbt och smidigt att ta sig in till stadskärnan och mellan stadens olika delar. Det finns bra bussförbindelser, expresscykelvägar och säkra gångvägar. För att få en känsla för avstånden kan man säga att det tar 5-10 minuter att promenera från Karlslund till stadskärnan, 15-20 minuter från Frösön och 20-30 minuter från Söder.
Rådhusgatan 56

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Hamngatan 14

831 34 Östersund

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB