Nystrandsgatan 3

Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 005 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

Lokal i optimalt läge för lager och försäljning

Välkommen till Nystandsgatan 3 i Eskilstuna! Unikt tillfälle att hyra en utmärkt lokal för försäljning och lager i ett attraktivt område i Eskilstuna. Lokalerna är belägna strategiskt endast ett par minuter från centrum där er verksamhet kan med enkelhet exponeras mot en vältrafikerad väg. Här finns det möjlighet att hyra en rymlig butikslokal om totalt 5 005 kvm. Med en central placering nära E20 och stadens kärna blir det enkelt att etablera sig och nå ut till en bredare marknad. Den generösa arean inkluderar generösa butiksutrymme, lagerytor och personalutrymmen. Flexibilitet finns att anpassa lokalen efter behov och verksamhetens krav i samråd med fastighetsägaren. Området kring Nystrandsgatan präglas av närheten till andra företag och butiker, vilket skapar ett naturligt flöde av människor stora delar av dagen. Tillträde sker enligt överenskommelse. Kontakta oss för att boka en visning och utforska lokalens stora potential!

Ytor

  • Total yta:

    5005 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I Vallby finns en mängd olika företag med diverse tjänsteutbud som består bl.a. av bilhandlare och lågpriskedjor. Området är populärt främst på grund av sin optimala placering i Eskilstuna.

Företag i närheten:

En kort bilfärd från lokalen finns Mått Johanssons Väg som erbjuder all möjlig närservice för företagare och privatpersoner. Här finns restauranger, bilhandel, sportanläggningar och detaljhandel.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer i närheten av lokalen samt närhet till två olika påfarter till E20.
Nystrandsgatan 3

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner