Kardangatan 3-5

Vallby , Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

165 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus kontorslokal med fina ytskick i Vallby

Välkomna till denna fina lokal mitt i populära området Vallby som ger er närhet till både Eskilstuna Centrum och E20. Här finns gott om parkeringsmöjligheter i direktanslutning till byggnaden. Vidare kan det även finnas möjlighet att hyra praktiska lagerytor på fastigheten. Lokalerna kan med andra ord bli en komplett lösning för exempelvis hantverkare som är i behov av både kontor och lager. Lokalen håller en modern standard med ljusa och uppdaterade ytskikt samtidigt som man har valt att behålla tegelväggar med dess karaktär. I lokalen finns totalt fyra kontorsrum i olika storlekar samt ett större rum som kan användas som matsal eller konferensrum. Vidare finns det tillgång till ett pentry, två toaletter samt förvaringsutrymmen och säkerhetsvalv. En genomgående fin lokal där det bara är att flytta in! Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

  • Total yta:

    165 m2

Utförande

Planlösning:

Cellindelad kontorslokal med stora och ljusa kontorsrum.

Dokument

Omgivning

Företag i närheten:

En kort bilfärd från lokalen finns Mått Johanssons Väg som erbjuder all möjlig närservice för företagare och privatpersoner. Här finns restauranger, bilhandel, sportanläggningar och detaljhandel.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer i närheten av lokalen samt närhet till två olika påfarter till E20.
Kardangatan 3-5

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner