Ejdervägen 2

Farsta , FARSTA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

208 m²

Hyra

1 484 /m²/år. Utöver hyran tillkommer Bränsle 124 kr/m² och år, fastighetsskatt 135 kr/m² och år, Momskompensation 58 kr/m² och år.

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Ljus och trevlig lokal i markplan anpassad för daglig verksamhet

Trivsam lokal i markplan anpassad för daglig verksamhet. Lokalens yta uppgår till ca 208 kvm och består av en kombination av större öppna ytor i kombination med mindre arbetsrum och separat lunchrum. Lokalen har genomgående ljusa fina ytskikt och ett härligt dagsljusinsläpp. Separat utrymme för dusch/omklädningsrum ingår också i förhyrningen. Här finns möjlighet att överta befintligt hyresavtal vilket i första hand löper t.o.m 2025-09-30 och med sedvanlig möjlighet till förlängning. Aktuell månadshyra inkl. uppvärmning, fastighetsskatt, momskompensation 31 217:- Station för busslinje 165 mot Liljeholmen eller Farsta Centrum och 167 mot Älvsjö Station är belägen nära lokalen. Tilltänkt verksamhet kan vara omomsad (lokalen är i dagsläget avmomsad). Hyresvärden har fri prövorätt vid val av hyresgäst. Fagersta motionsspår och sjön Magelungen är beläget på bekvämt promenadavstånd, perfekt för lunchpromenaden. Varmt välkommen att kontakta oss för mer info eller boka visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 208 1 484

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Skyltfönster
WC

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1484

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Bränsle 124 kr/m² och år, fastighetsskatt 135 kr/m² och år, Momskompensation 58 kr/m² och år.

Ejdervägen 2

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA