Sjöviksbacken 55

Liljeholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

167 m²

Hyra

2 994 /m²/år. Tillkommer: fastighetsskatt 324 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ett mycket ljust och trevligt kontor om ca 167 kvm i Årstaberg.

Varmt välkommen till denna utomordentligt trevliga lokal på på Sjöviksbacken 55 i Årstaberg! Lokalens yta uppgår till ca 167 kvadratmeter, ligger lättillgänligt på entréplan i en modern fastighet från 2015. Lokalen består utav en kombination av öppna arbetsytor och separata mötesrum. Stora härliga fönster ut mot gatan vilka genererar ett mycket trivsamt ljusinsläpp i lokalen. I lokalen finns även ett fullt utrustat Vedumkök med toppmodern induktionsspis, kyl/frys, diskmaskin och mikrovågsugnar. Lokalen har även; -Utmärkt belysning, kompletterad med ett behagligt ljusinsläpp från de stora fönstren. -Fräscha och ljusa ytskikt. -Bra förvaringsutrymmen -En imponerande takhöjd på ca 5,6 meter i den främre delen, och ca 2,8 meter i den bakre. -WC utrustad med dusch. Belägen i ett expansivt och attraktivt område, är du bara ett stenkast från Årstaviken och dess badplats. Omgivningen bjuder på trevliga restauranger, caféer och butiker. Dessutom är lokalens läge strategiskt med utmärkta kommunikationer; Årstabergs station med pendeltåg och tvärbana ligger bara ca 600 meter bort. Kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning av denna trivsamma lokal!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 167 2 994

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltfönster
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2994

Hyresinformation:

Tillkommer: fastighetsskatt 324 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning, separat mötesrum och välutrustat kök med matplats.

Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket trevligt område strax utanför innerstan.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjligt att hyra garageplatser i fastighetens garage.

Kommunikationer

Årstabergs station med pendeltåg och tvärbana är belägen endast ca 600 m från lokalen). Liljeholmen t-bana belägen ca 1,6 km från fastigeheten (ca 20 min till fots). Buss utanför fastigheten (hållplats Hildebergsvägen) går mot Årstaberg Station samt Liljeholmen t-bana.
Sjöviksbacken 55

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA