Storgatan 32

Centrum , Uppsala
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

183 m²

Hyra

2 600 kr/m²/år. Grundhyra 2 600 kr/kvm/år exkl. moms, fastighetsskatt och värme-, källsorteringstillägg. Elavtal tecknas av hyresgästen.

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal om 183 kvm. Lokalerna består av kontorsrum och gemensamma ytor i varierande storlekar. Kök och toaletter finns. Hiss finns.

Fastigheten ligger intill Uppsala Resecentrum och Uppsala Konsert och Kongress, mitt i city med stort urval av restauranger och handel. Med Resecentrum som granne är kommunikationerna optimala och underlättar besöken för långväga gäster, alltifrån flyg- till tåg- och bussburna resenärer.

Övrig information

Övrigt:

Lokalerna kan endast hyras av momspliktig hyresgäst. För smidig inpassering och handhavande av porttelefon är systemet Aptus installerat i fastigheten. Lokalen är anpassningsbar.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 183 2 600

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2600

Hyresinformation:

Grundhyra 2 600 kr/kvm/år exkl. moms, fastighetsskatt och värme-, källsorteringstillägg. Elavtal tecknas av hyresgästen.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fålhagen 11:6

Våningsplan:

6 av 6

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats på gården eller i fastighetens garage i mån av plats.

Storgatan 32

Om MIAB Förvaltning AB

Miab Förvaltning äger och förvaltar fastigheter i och kring Uppsala och Knivsta. Vi har valt att äga och förvalta några av Uppsalas vackraste hus. Flera av våra fastigheter, däribland 1800-talspärlor, är belägna mitt i city och utgör där en självklar del av stadsbilden. Vi äger och förvaltar även flera fastigheter i Knivsta, men av modernare karaktär. Dessutom äger vi 46 000 kvm mark i AR för nyetablering. Vi gör vårt bästa för att våra hyresgäster ska trivas hos oss.

MIAB Förvaltning AB

Box 923

751 09 UPPSALA

www.miabforvaltning.se

Fler annonser från MIAB Förvaltning AB