Dragarbrunnsgatan 65

Centrum , Uppsala
PDF Planskiss Spara Dela
Dragarbrunnsgatan 65
Spara
Dela
PDF
Yta

31 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Lokal med närhet till resecentrum.

Kontorslokal om 31 kvm i attraktivt läge nära city. Lokalen är belägen på markplan med egen ingång från innergården. Lokalen består av ett kontorsrum med pentry, ett mindre rum för exempelvis förvaring/kopiering, entréhall samt WC med dusch. 

Övrig information

Övrigt:

Kan endast hyras av momspliktig hyresgäst. Fastigheten har både fiber- och kopparanslutning. Internetuppkoppling kan tecknas via Primlight för omgående leverans. Fastigheten började byggas 1883. Husen byggdes i sten och stod klara 1956. Under årens lopp har ett flertal om- och tillbyggnationer gjorts och lokalerna har bland annat inhyst HJ Söderbergs konfektionsfabrik, tryckeri, kontor och laboratorium. Idag är lokalerna moderna kontorslokaler.

Ytor

  • Total yta:

    31 m2

Bekvämligheter

Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Parkering
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsängen 9:7

Byggår:

1956

Våningsplan:

1 av 3

Antal rum:

2

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats på innergården i mån av plats. Dessutom ligger lokalerna endast några meter från parkeringshuset Grimhild.

Vägbeskrivning:

Lokalerna ligger på Dragarbrunnsgatan 65 mycket nära city med stort urval av restauranger och handel. Med gångavstånd till resecentrum är kommunikationerna optimala och underlättar besöken för långväga gäster, alltifrån flyg- till tåg- och bussburna resenärer.

Dragarbrunnsgatan 65

Om MIAB Förvaltning AB

Miab Förvaltning äger och förvaltar fastigheter i och kring Uppsala och Knivsta. Vi har valt att äga och förvalta några av Uppsalas vackraste hus. Flera av våra fastigheter, däribland 1800-talspärlor, är belägna mitt i city och utgör där en självklar del av stadsbilden. Vi äger och förvaltar även flera fastigheter i Knivsta, men av modernare karaktär. Dessutom äger vi 46 000 kvm mark i AR för nyetablering. Vi gör vårt bästa för att våra hyresgäster ska trivas hos oss.

MIAB Förvaltning AB

Box 923

751 09 UPPSALA

www.miabforvaltning.se

Fler annonser från MIAB Förvaltning AB