Grafikgatan 26

Östra Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

960 m²

Hyra

Kontakta Croisette.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Modern kontorslokal i Östra Fyrislund, med möjlighet till direkt tillträde!

Upptäck den perfekta arbetsmiljön i en kontorslokal om 960 kvm, belägen i det expansiva området Östra Fyrislund. Med ett imponerande ljusinsläpp, fönster från golv till tak - erbjuder denna lokal en inspirerande och behaglig arbetsplats.

Toppmodernt och flexibelt: Lokalen präglas av en genomgående modern och smakfull färgsättning, vilket skapar en professionell och trivsam atmosfär. Flexibiliteten i lokalen möjliggör både stora öppna kontorslandskap och flera enskilda rum för kontor, konferenser eller samtal. Dessutom inkluderar 150 kvm av lokalen ett entresolplam för extra flexibilitet och utrymme.

Komplett arbetsmiljö: För att maximera bekvämligheten har lokalen omklädningsrum för både dam och herr, flera duschar och toaletter. Det är utformat för att möta de moderna arbetsbehoven och skapa en bekväm och funktionell arbetsmiljö för ditt team.

Strategiskt läge: Med ett synligt skyltläge mot E4:an och närhet till den stora rondellen är lokalens placering optimal för synlighet och tillgänglighet. Området Östra Fyrislund är känt för sin snabba utveckling, med kontinuerlig tillväxt och nybyggnation av lokaler för handel, kontor och lättare industri/verkstad.

Perfekt pendlingsläge: Nära E4:an och andra stora vägar kring Uppsala ger detta läge en smidig pendling för ditt team. Boländerna och Fyrislund ligger inom räckhåll, vilket gör det till en strategisk och praktisk plats för din verksamhet.

Ta chansen att hyra denna toppmoderna kontorslokal i Östra Fyrislund för att skapa en trivsam och produktiv arbetsplats. Omedelbart tillträde möjligt, kontakta Croisette för mer information och visning!

Övrig information

Övrigt:

Under de senaste åren har omfattande arbete utförts för att omvandla Fyrislund till en helt ny stadsdel. Här kommer du att finna allt från storskaliga logistikverksamheter till små hantverksföretag, handel, restauranger och olika serviceinrättningar. I den östra delen av Fyrislund har förändringen redan kommit långt. Nya företag har etablerat sig och fler lokaler är på väg att färdigställas. Åt andra hållet, i den västra delen vid Uppsala Business Park, befinner sig utvecklingen fortfarande i planeringsstadiet.

Ytor

  • Total yta:

    960 m2

Ytbeskrivning

Nya kontorsytor med smakfulla materialval, ljusa ytkskikt och textilmattor genomgående.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Dusch
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Kundparkering
Lasthiss
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Hyresinformation:

Kontakta Croisette.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

DANMARKS-KUMLA 8:31

Byggår:

2022

Våningsplan:

2 av 2

Planlösning:

Öppen planlösning med delar av ytorna i entresolplan.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Gemensamt trapphus

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Carglass, St:Olof Bil, Besikta, Ryds Bilglas, WAP, Ahlsell med flera

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser för kunder och personal framför lokalen.

Närservice:

Östra Fyrislund tillhör ett utav Uppsalaregionens mest intressanta och snabbast växande område för kontor, logistik, handel och industri.

Skyltläge:

Mycket generöst skyltläge

Vägbeskrivning:

Exceptionellt skyltläge, lättillgängligt från E4:an samt Almungevägen

Kommunikationer

Goda kommunikationer, närhet till kollektivtrafik och snabb access till E4:an.
Grafikgatan 26

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner