Sankt Eriksgatan 17

Kungsholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

116 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Fin BRF-lokal i perfekt kommunaktionsläge!

Välkommen till Sankt Eriksgatan 17!

Dennas lokal är perfekt för ett mindre företag som söker kontorsutyrmmen alternativt för butiks- och/eller studioverksamheten. Utrymmet har fint ljusinsläpp och en god flexibilitet som ger möjlighet för flera olika typer av verksamheter. Lokalen är uppdedad i 3 rum med möjlighet till kontorsrum, lounge eller reception. 2 av dessa utrymmen ligger mot Sankt Eriksgatan och erbjuder goda skyltmöjligheter, det sista rummet vetter in mot innergården och kan därför passa utmärkt som ett mer privat kontorslandskap alternativt en yogastudio. I lokalen finns även ett pentry med tillhörande matplats, WC samt ett mindre kontorsrum som även kan fungera som ett telefonbås.

Fastigheten ligger på en gatan som knyter samman Norra Mälarstrand med Fridhemsplan, som leder till att många passerar på gatan på väg mellan platserna. Platsen erbjuder även goda kommunikationer med tunnelbana från Fridhemsplan samt flertalet bussar.

Kontakta oss för mer information eller boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    116 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Skyltfönster
WC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Bostadsrättslokal

Tillträde:

Omgående

Omgivning

Omgivning/natur:

Norrmälarstrand samt Rålambshovsparken.

Närservice:

Åhlens, Restauranger, Frisörer, Mataffärer, Gym, Västermalmsgallerian.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbana och bussar. Samt nära kommunikationer till Essingeleden samt Drottningholmsvägen.
Sankt Eriksgatan 17

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner