Parmmätargatan 7

Rådhuset , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

215 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fin Kontorslokal uthyres på Kungsholmen!

Upptäck denna optimalt utformade kontorslokal om 215 kvm, belägen på eftertraktade Kungsholmen!

Lokalbeskrivning:

  • Reception: Rymlig och inbjudande reception som skapar ett professionellt första intryck direkt vid entrén.
  • Kontorsrum/Mötesrum: Lokalen inkluderar flera kontorsrum och mötesrum av olika storlekar, anpassningsbara efter era specifika behov.
  • Pentry och Matsal: Fullt utrustat modernt pentry och en separat matsal där medarbetarna kan ta pauser och njuta av sina måltider i en avslappnad miljö.
  • Förrådutrymmen: Gott om förrådutrymmen för effektiv förvaring och ordning.
  • Ljusinsläpp: Stora, fina fönster som ger fint ljusinsläpp i lokalen!
  • WC/Dusch: Välutrustade utrymmen med både WC och dusch

Med sitt centrala läge är kontoret välplacerat med närhet till tunnelbanestationen Rådhuset, flertalet busslinjer, och goda bilvägar. I närheten finns flera parkeringsalternativ tillgängliga, både för korttidsparkering och med möjlighet till abonnemang.

Kungsholmen erbjuder ett rikt utbud av restauranger, caféer och affärer. Rålambshovsparken ligger också inom gångavstånd och erbjuder fantastiska grönområden för sociala aktiviteter efter arbetstid.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka visning!

Ytor

  • Total yta:

    215 m2

Bekvämligheter

Balkong
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lokalen har en blandad planlösning med större kontorsrum samt även mindre kontorsrum.

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Bil och kollektivtrafik.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsholmen är känt för sin vackra stadsmiljö och närhet till vattnet, vilket gör Parmmätargatan 7 till en attraktiv plats för dem som uppskattar både stadslivet och naturen. Strax intill ligger Rålambshovsparken, en populär plats för avkoppling med grönområden, strandpromenader och vacker utsikt över Riddarfjärden.

Företag i närheten:

Bland grannarna finns allt från start-ups till etablerade företag, vilket skapar utmärkta nätverksmöjligheter för hyresgäster som vill integrera sig i ett aktivt affärsdistrikt.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det goda parkeringsmöjligheter i närheten. I området finns både korttidsparkering och abonnemangsparkering, med rimliga timtaxor och månadsabonnemang.

Närservice:

Det finns flera restauranger, kaféer och butiker inom gångavstånd. Närmaste livsmedelsbutik ligger endast ett par kvarter bort, vilket gör det enkelt att handla till lunchen eller efter arbetsdagen. Området erbjuder även ett brett utbud av andra servicebutiker som apotek, banker och postkontor.

Vägbeskrivning:

Lokalen ligger endast 3 minuters promenad från Rådhuset t-bana.

Kommunikationer

Tunnelbanestationen Rådhuset ligger bara några minuters promenad bort och erbjuder snabb tillgång till hela staden via blå linjen. Flera busslinjer passerar även i närheten, vilket gör det lätt för anställda och besökare att nå lokalen från olika delar av staden.
Parmmätargatan 7

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner