Götalandsvägen 240-242

Älvsjö , Älvsjö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 722 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Historiska utbildningslokaler i Älvsjö!

Välkommen till Götalandsvägen 240-242!

Denna historiska fastighet byggdes redan år 1920 och erbjuder inspirerande och välbevarade utbildningslokaler för gymnasiet, yrkeshögskolan eller liknande. Med den morderna tillbyggnaden finns även möjlighet till flexibla utbildningsformer och konferens. Lokalen innehåller även klassrum i varierande storklek, en rymlig hörsal, öppna ytor för sociala möten samt mindre rum som kan användas som kontor eller kreativa arbetsutrymmen. 

Älvsjö har genomgått en imponerande förvandling med utvecklingenunder det senaste åren. Den nya stadsdelen byggs på ett tidigare industriområde i anslutning till Solbergaskogen och planerasför ca 1800 nya familjebostäder. En stor del av dessa är redan färdigställda medan hela projektet beräknas vara klart år 2026. Detta omfattande bostadsbyggandet har också stimulerat satsningar på förbättrad service i området vilket gör etablering i denna fastighet mycket attraktiv.

Vänligen kontakta oss för mer information eller visning!

Ytor

  • Total yta:

    2722 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

1920

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Älvsjö har genomgått en imponerande förvandling med utvecklingen av den nya stadsdelen Kabelverket/Älvsjöstaden. Den nya stadsdelen byggs på ett tidigare industriområde i anslutning till Solbergaskogen. Planen innehåller ca 1800 nya familjebostäder. En stor del av dessa är redan färdigställda medan hela projektet beräknas vara klart 2026. Detta omfattande bostadsbyggandet har också stimulerat satsningar på förbättrad service i området.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns ett stort tvåplansgarage och möjlighet till parkeringsplatser.

Närservice:

Restauranger som Texas Longhorn, TESO Sushi, Grappolo . Mataffärer som Coop, Hemköp och Willys. Annan service som Fitness24Seven, STC, Sats, Best Western, Systembolaget finns i området.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna till och från lokalerna är utmärkta. Pendeltågstationen ligger endast 500m bort från fastigheten och intill pendeltågsstationen finns också 11 olika busslinjer. Om ni föredrar att köra bil når ni E4/E20 på endast 6 minuter. Anslutningen till Huddingevägen är också mycket smidig, vilket gör det enkelt att ta sig till omkringliggande områden. För dem som väljer att cykla erbjuder fastigheten ett cykelgarage där du säkert och praktiskt kan parkera din cykel.
Götalandsvägen 240-242

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner