Konsumentvägen 14

Älvsjö , Älvsjö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 931 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Välplanerad kombilokal med kontor och lager i Älvsjö!

Är du på jakt efter en kombilokal med både kontor och lager i Älvsjö? Då har vi det perfekta objektet för dig! På Konsumentvägen 14 finner du en välplanerad lokal med totalt 2133 kvm fördelat på lager- och kontorsyta.

Kontorsutrymmet är fördelat på två plan och har en total yta på 202 kvm. Det övre planet består av ett öppet landskap med lunchrum/kök samt två konferensrum. Det nedre planet har också öppet landskap, lunchutrymme med kaffemaskin och omklädningsrum med dusch och bastu.

Lagerutrymmet är på 1931 kvm och har en fri takhöjd om 8 meter. Här finns 5 portar, varav 2 markportar och 3 lastkajar. Detta gör det enkelt att lasta och lossa varor oavsett storlek. Du kan lagra allt från mindre produkter till större maskiner. Det finns även möjlighet att hyra ca 800 kvm för uppställningsyta.

Lokalen har en utmärkt placering i Älvsjö och är lättillgänglig både med bil och kollektivtrafik. Här finns också goda parkeringsmöjligheter för både personal och besökare.

Vänligen kontakta oss för mer information och boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    1931 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Konferens
Lastport
Mötesrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Magasinet 6

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Bil och kollektivtrafik.

Omgivning

Omgivning/natur:

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. I närområdet finns lager/logistik/industri fastigheter. Det finns flera byggaktörer och bilrelaterade verksamheter i området.

Företag i närheten:

Lagerhotellet i Stockholm, Bevego Älvsjö, Mekonomen Butik Älvsjö, Sverag Byggmaterial AB, Euromaster Älvsjö, MsDonalds och Padel United Älvsjö.

Närservice:

Lokalen ligger inom promenadavstånd till Willys och Circle K.

Skyltläge:

Lokalen har skyltläge ut mot Konsumentvägen.

Vägbeskrivning:

Lokalen ligger precis intill länsväg 226.

Konsumentvägen 14

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner