Pontonjärgatan 7

Södertälje , Södertälje
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

4 500 m²

Hyra

Tillträde

Diskuteras

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Effektiv logistikbyggnad i framtidsområdet Almnäs söder om Stockholm!

Varmt välkommen till expansiva Almnäs! Nu har vi börjat jobba med fastigheten Tveta Valsta 4:9 i det nya logistikklustret Almnäs, strax väster om Södertälje. År 2023 byggde fastighetsägaren en 6 500 kvm stor logistikbyggnad för Alfa Mobility. På fastigheten finns ytterligare 4 500 kvm byggrätt där det planeras byggas en ny, miljöklassad logistikbyggnad med inflyttning ca. 1,5 år efter hyresavtalsteckning. Fastigheten, med en yta på cirka 4,500 kvm inklusive entresolytor för kontor och personalutrymmen, erbjuder en generös takhöjd på cirka 11 meter. Den har 5-6 lastdockor och möjlighet till markport med en rymlig lastgård. Anpassningsbarheten sträcker sig till entresolplanets storlek, kontorsytor, och möjlighet att omvandlas till kyl- och fryslager. Planen inkluderar en miljöcertifiering enligt Miljöbyggnad silver, med möjlighet att diskutera individuella önskemål. Hela fastigheten är inhägnad för ytterligare säkerhet och integritet. Med anslutning till E20 och enbart 6 minuter från E4:an tar du dig snabbt och smidigt till och från större vägar. Här kan ni som bolag i ett tidigt skede komma in och påverka uppbyggnaden av fastigheten och anpassa den efter era egna önskemål. Varmt välkommen att höra av dig för mer information kring objektet!

Övrig information

Övrigt:

Miljöbyggnad: Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Ytor

  • Total yta:

    4500 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Diskuteras

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tveta Valsta 4:9

Teknisk information

Takhöjd:

11 m

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i anslutning till E20 och enbart 6 minuter från E4:an.

Pontonjärgatan 7

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA