Storgatan 30

Centrum , LULEÅ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

116 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Välplanerat kontor mitt i centrum!

Drömmer du om att placera din verksamhet mitt i hjärtat av staden? Då finns denna lokal som är nyrenoverad med omsorg och stil i januari 2022, och passar för företag inom kontor, It, konsultation och bemanning! Planlösningen inkluderar mötesrum och en öppen arbetsyta för att möta alla dina affärsbehov. Tveka inte - kontakta oss för visning idag!

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1961. Fastigheten är en byggnad som inrymmer butiker, kontor och förråd.

Ytor

  • Total yta:

    116 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Luleå City erbjuder en levande stadskärna med blandat utbud av gallerior, restauranger och butiker. Vintertid erbjuds anslutning till den populära isbanan både från Norra och Södra hamn. Under sommarmånaderna blomstrar stadskärnan med uteserveringar och olika aktiviteter. Det finns fina promenadstråk runt stadskärnan med flera stränder som inbjuder till bad. Från Södra hamn tar du dig enkelt ut i Luleå skärgård med turbåt.

Närservice:

Shoppingutbudet i Luleå är stort, här finns tre gallerior Smedjan, Strand och Shopping varav Shopping som är världens första inomhusgalleria. Det finns ett rikt utbud av restauranger och caféer som erbjuder mat från många olika matkulturer. I City finner du även Norrbottensteatern, Kulturens hus, Luleå Energi Arena, Norrbottensmuseum, bibliotek, vårdcentraler, matbutiker, gym, badhus.

Kommunikationer

Navet för Luleås lokaltrafik inklusive flygbussar till Luleå Airport är belägen mitt i City på Smedjegatan. Till resecentrum för tåg och länstrafiken är det ca 5-10 minuters promenad. Luleå erbjuder också gott om fina cykel- och promenadstråk runt hela centrumhalvön.
Storgatan 30

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Storgatan 30

972 32 LULEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB