Residensgatan/Sandviksgatan

Centrum , Luleå
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

248 - 1 700 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Moderna lokaler i Luleås nya gröna område.

Utveckla din verksamhet med nya lokaler i vårt gröna område Västra Stranden. Vi erbjuder lokaler från 248 till 1900 kvm med smarta lösningar för energi och teknik, öppen planlösning, generöst ljusinsläpp och mycket mer. Då byggnaden är under uppförande finns goda möjligheter för er att sätta ert varumärkes prägel i ytan. Med ett attraktivt exponeringsläge och goda kommunikationsmöjligheter är detta platsen för er som vill stärka tillgängligheten för såväl medarbetare som kunder och besökare. Välkommen att flytta in i juni 2025

Övrig information

Övrigt:

Den absoluta stadskärnan, med sina tre gallerior och all möjlig tänkbar service, finns på knappt tio minuters promenadavstånd.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 248 1 700

Omgivning

Omgivning/natur:

Mixen av kontor, bostäder, service och natur gör området till en trygg plats i rörelse. I närheten finns trivsamma parkområden, en tillgänglig strandpromenad och sevärdheter som t.ex. Vita Duvan. Luleås pulserande stadskärna finns en kort promenad bort, med en trivsam mix av små butiker och större kedjor, restauranger, caféer, hotell och annan tänkbar service. Närheten till vatten med tillhörande skärgård är ett attraktivt utflyktsmål som är tillgänglig både sommar och vinter.

Närservice:

I bottenplan utvecklar vi kommersiella ytor för restaurang och/eller caféverksamhet, vilket innebär att lunchlådan eller fikat till kontoret kan inhandlas utan att du behöver lämna kvarteret. I området finns ett varierat utbud av restauranger, som exempelvis O’Learys, Bao Street Kitchen och Slice Pizza. Den absoluta stadskärnan, med sina tre gallerior och all möjlig tänkbar service, finns på knappt tio minuters promenadavstånd.

Kommunikationer

Till Västra Stranden tar du dig enkelt, oavsett om du går, cyklar, åker bil eller färdas genom kollektivtrafik. I fastighetens direkta närhet finns flera busshållplatser. -På ca 6 km avstånd finns Kallax flygplats -Ca. 500 meter till stadskärnan -Ca 1 km till Luleå Centralstation
Residensgatan/Sandviksgatan

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Storgatan 30

972 32 LULEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB