Skiffervägen 20

Gastelyckan , Lund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

248 m²

Hyra

Tillträde

2024-12-01

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Välkommen till din nya arbetsplats på Gastelyckan!

Upptäck den perfekta affärsbasen på Gastelyckan! Vår lediga lokal med större kombinerad bekvämlighet och potential för att ta din verksamhet till nya höjder. Belägen mitt i hjärtat av Gastelyckan erbjuder denna lediga lokal med större och unik möjlighet att etablera eller expandera din verksamhet. Med strategiskt läge, rymligt kontor och lagerutrymme - mångsidiga möjligheter är detta platsen där framgång börjar.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet.

Ytor

  • Total yta:

    248 m2

Ekonomi

Tillträde:

2024-12-01.

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Den öppna planlösningen skapar en rymlig och luftig atmosfär, perfekt för social samvaro. Denna erbjuder en smart planlösning med sex rymliga kontorsrum och ett dedikerat mötesrum. Här finns utrymme för din verksamhet att växa och trivas." Denna lokal erbjuder en trevlig planlösning som skapar en luftig atmosfär med sex rymliga och ljusa kontorsrum och ett dedikerat mötesrum på plan 2. Pentryt är en naturlig mötesplats av lokalen där man gärna vill möta sina kollegor. Här finns utrymme för din verksamhet att växa och trivas.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Gastelyckans Industriområde är det mest etablerade i Lund med cirka 180 verksamma företag inom olika branscher.

Närservice:

Flera restauranger inom gångavstånd och även nära till köpcenter, postutlämmning och bank.

Kommunikationer

Från Gastelyckans industriområde når man lätt motorvägen för vidare färd på E22. Nås även lätt från E6:an. Till Lunds Centralstation tar det endast 15 minuter från Skiffervägen.
Skiffervägen 20

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum